България Север

Видео: Пълен запис от 26-то редовно заседание на ОбС-Елхово

sesЗа пореден път ElhovoNews.info излъчи сесията на общинските съветници на живо (в реално време). Прякото излъчване от залата започна минути след 8:50 часа и то бе достъпно на началната страница на www.elhovonews.info за всеки желаещ да проследи работата на съветниците.

Поредното редовно заседание ще се запомни с множеството бурни изявления с ярко оцветени политически пристрастия, които зрителите имаха възможността да видят многократно на днешното заседание, но реално пиковият момент бе в последната точка “Разни”, където се размениха остри реплики и обвинение между политическите сили в ОбС-Елхово.

С решение на общинските съветници от днес бе направена актуализация на сборния бюджет на община Елхово, като по-голяма част от обсъжданията на местните депутати бяха относно закупуване на съдове за отпадъци – кофи за отпадъци и контейнери, което всъщност бе в основата на днешната актуализация. Част от предвидените съдове за отпадъци, ще бъдат монтирани във Временният разпределителен център за бежанци, където към този момент има недостатък, а друга част ще бъдат на граждани, които са подали молби за подмяна на съдовете за отпадъци.

Прочети цялата