База Данни Картини

Уроци по тантричен секс

секс

секс

Стандартният секс е нещо, с което всички водещи полов живот са запознати. Факт е, че сексуалната енергия е тази, която движи света, но тя може да бъде впрегната в напълно друг вид удоволствие – тантричен секс. Той е много по-чувствен и приятен от обичайния.

Течението на тантричния секс проповядва идеята, че можете да се насладите на любовния акт повече от 24 часа без прекъсване, което общо взето звучи странно.

Според философията на тантра, не е нужно непременно да стигнете до оргазъм, а да се насладите на самия секс. За да се докоснете до това изкуство, Ви предлагаме няколко стъпки, които да опитате.

Подберете мястото добре

Мястото не бива да е претрупано и е препоръчително да премахнете всичко, което би могло да Ви разсее от удоволствието. Добре е да имате свещи на разположение, както и приятни аромати в обстановка, която Ви предразполага към спокойствие и уют. Други неща, нужни за върховното удоволствие са чисти чаршафи, много възглавници и удобно легло. Изберете си и спокойна музика.

Синхронизирайте се

Дишайте заедно с партньора си. Застанете един срещу друг и се настройте на една вълна, успокойте се и вдишайте дъха на другия като после той направи същото и с Вас.

Не затваряйте очите си

Обикновено правим секс със затворени очи, но не и тантричен. Колкото по-добре виждате изражението на половинката си, толкова по-голямо е удоволствието.

Бъдете нежни и не бързайте

Няма за къде да бързате, тъй като не се стремите към оргазъм. Наслаждавайте се на всяко движение, защото колкото по-дълго продължи всичко, толкова по-добре.

Оригиналната статия: Уроци по тантричен сексSexnovini.com.

Прочети цялата