База Данни Картини

Позволете му тези неща в леглото!

4060845446_6bdd327b51_b

4060845446_6bdd327b51_b

Дами, има някои неща, които не са особено приятни за нежния пол, но мъжете за сметка на това, им се радват. За да е приятно и на двете страни, трябва да се допускат взаимни компромиси.

Позволете му да гледа!

Запомнете, че не го интересува колко зле си мислите, че изглеждате, колко малки са гърдите Ви или разни Ваши недостатъци. Когато е възбуден, той иска единствено да гледа колко сте прекрасни. Устойте му шоу, покажете му какво Ви възбужда, къде обичате да се докосвате. Потанцувайте еротично и чак тогава пристъпете към действие. Вероятно накрая ще му е трудно да ди каже името. Ако добавите и звуци към представлението, гарантирано ще го оставите без дъх.

Играйте си с него

Бъдете жената от сънищата му. Това не ознавава непременно да не го оставяте да спи, но понякога може да си играете с тялото му, когато е заспал дълбоко. И сами можете да се сетите за кои части става въпрос.

Стимулирайте го нежно с ръце, но опитайте да не го будите. Определено ще владеете сънищата му доста дълго време след това, а и на сутринта ще се събуди с усмивка/

Оставете го да прави каквото поиска

След като сте го подлудили би било неприятно да не му позволите да си поиграе с Вас. Следете реакциите му и го оставете да Ви контролира напълно. Така удоволствието е във Вашите ръце, но му дава чувството, че той движи нещата.

Оригиналната статия: Позволете му тези неща в леглото!Sexnovini.com.

Прочети цялата