База Данни Картини

Какво искат мъжете от партньорките си?

3574065794_9d04bdf59b_b

3574065794_9d04bdf59b_b

Масово битува мнението, че всички мъже са свине и всички жени са…непочтени. Истината е, че ако искате да се държат добре с Вас в една връзка, ангажираща или не, трябва да си спечелите уважението на партньора си и той сам ще започне да се сеща за онези малки жестове, които Ви разтапят като сладолед през лятото.

Представяме Ви трите основни правила за страхотна връзка.

На първо място, естествено се нарежда сексът! Няма начин да не сте го очаквали. Светът се върти около него и е факт, че ако не го удовлетворявате бързо ще се насочи към друга, която е готова да го направи. Това не означава непременно да откликвате на всяко едно негово сексуално желание колкото и неприятно да Ви се струва, а за нормален, редовен, задоволяващ секс, който ще го накара да Ви боготвори.

На второ място е комфортът с половинката. Това е една от основните причини мъжете да имат дълги връзки. За разлика от секса, комфорт се открива само с определени хора. По тази точка няма много, което да направите, освен да се стараете малко повече във връзката Ви. Да оценявате малките неща, които правят за Вас, да се грижите за човека до себе си и да спечелите доверието му.

На трето, но не на последно място се нарежда приятелството. Приятелите са най-близките ни хора, а щом става въпрос за връзка, партньорът не бива да бъде използван само като машина за оргазми. Мъжете търсят интересни и забавни жени, споделящи интересите им, с които може да се общува свободно.

 

Оригиналната статия: Какво искат мъжете от партньорките си?Sexnovini.com.

Прочети цялата