База Данни Картини

Странни фетиши, които плашат жените

8567139561_8299da2d86_b

8567139561_8299da2d86_b

Момчета, що се отнася до нежната половина от човечеството, трябва да сте малко по-внимателни откъм разкриване. Дамите лесно се плашат, но попаднахме на няколко наистина тежки случая, които искаме да споделим с Вас.

От какво са се изплашили тези жени?

„Гушни ме като мама!“

Като цяло колкото по-малко се намесва образът на майките във връзката, толкова по-добре. Той е способен да съсипе и най-перфектния брак и няма нужда дори да коментираме отношението му спрямо секса.

Въпросното момиче казва:

„Първоначално реших, че се шегува и се смяхме заедно, но това започна да се повтаря все по-често. Не искам да бъда свързвана с нечия майка по време на секс. Това е извратено.“

„Ще правим толкова добър секс, че ще забременееш!“

Бременността е плашеща и за мъжете, и за жените, но след определен период в живота, се превръща просто в нормална част от него. И въпреки това е странно мъже, с които се срещате от седмица-две да опитват да Ви възбудят с реплики от типа: „Искам да правим секс докато не забременееш!“ или „Искам да те любя докато не забременееш с моя син!“.

Хетеро – хомо

Известно ни е, че има мъже, които се възбуждат от директна стимулация на простата по време на секс – въпрос на личен избор, но има особено тежки случаи като следващия.

Дамата коментира:

„Излизах с въпросния мъж от известно време. Разгорещихме се, отидохме у тях и той ми даде нещо като четка за зъби, но без четката накрая. Обясни ми, че трябва да го стимулирам чрез проникване. След като ми го каза, просто му го върнах и си тръгнах.“

Прекалено много порно

Както мъжете, така и жените се възбуждат от еротични филми за възрастни, но има и маниаци. Жена, излизала с такъв разказва:

„Той беше толкова пристрастен към порното, че не беше способен да се възбуди освен ако не изгледа един цял филм преди секс. Убедена съм, че дори не знае как изглеждам гола…“

Оригиналната статия: Странни фетиши, които плашат женитеSexnovini.com.

Прочети цялата