База Данни Картини

Грешките, които карат жените да симулират оргазъм

3765793140_ccb24ee364_o

3765793140_ccb24ee364_o

Много жени се опалват от липсата на оргазъм в живота си. Половинките им обаче често са на друго мнение. Вариантите са два – или дамите са страхотни актриси, или те са попаднали на жена, която могат да задоволят изцяло.

Понякога обаче й грешките, допунати от силната половинка карат жените да се преструват като за последно в леглото. Вижте какви са основните причини Тя да не е щастлива от сексуалния Ви живот.

Ако не сте добър в любовната игра

На жените, драги господа, са нужни повече от 5 минути за размисъл, за да се възбудят. За това и любовната игра трябва да е наистина страхотна за страхотен край. Отделяйте й повече време и не мислете само за щастливия момент, в който ще свършите, ще се обърнете на другата страна и ще заспите.

Ако не знаете какво иска

Не Ви е нужна карта, нито енциклопедия, за да разгадаете жените и сексуалните им желания. Тя сама ще Ви направи намек какво би искала да наравите, стига да не се държите прекалено глупаво и не я гледате като надпис на китайски. Имайте предвид, че това може да развали настроението й и изобщо да пропуснете частта със секса.

Ако просто не Ви бива

За съжаление, на някои мъже им трябва повече практика с жени, за да се усъвършенстват. Понякога жените предпочитат да Ви спестят тази истина в името на връзката си с Вас. Просто се старайте малко повече и всичко ще бъде наред.

Ако приемате оргазма й като награда за себе си

Ако всеки път щом тя не получи оргазъм, навеждате глава като тъжно кученце, имайте предвид, че само за да Ви накара да се чувствате добре, тя ще симулира, дори това да е последното, което ще направи. Така я подлагате на невероятно напрежение и може да се смята, че направо я принуждавате.

Ако я карате да се съмнява в себе си

Ако преди секс кажете нещо от типа „Напълняла ли си?“, имайте предвид че ще убиете не само настроението на партньорката си, но и оргазма й. Така подкопавате самочувствието й и й създавате огромен дискомфорт.

Оригиналната статия: Грешките, които карат жените да симулират оргазъмSexnovini.com.

Прочети цялата