База Данни Картини

На колко години започват да гледат порно момичетата?

1

1

Обикновено приемаме информацията, че младежите гледат порно съвсем нормално, особено ако са от мъжки пол и над 16-годишни. Но какво остава за подрастващите момичета? Нормално ли е те да се наслаждават на секса по този начин или това поведение е присъщо по-скоро за връстниците им от другия пол? На каква възраст момичетата, считани за по-невинни създания, съзряват дотолкова, че са готови да гледат и други филми освен анимационните?

Във форумите за тийнейджъри често се обсъждат темите за порнографията, подходящата възраст за секс на практика, избор на подходящ партньор, техники и т.н. Там момичетата са по-склонни да признават слабостите си, отколкото очи в очи и голям процент от тях признават, че са гледали филми за възрастни на 12 години или по-рано, а на 14 вече са правили секс.

Оказва се, че почти няма разлика в женската и мъжката сексуалност дори в ранна детска възраст, въпреки че поради нормите на обществото, религията и ред други причини, сексът се е превърнал във вид табу за нежния пол.

Според множество изследвания, проведени с цел установяване на това има ли разлика между сексуалността на мъжете и тази на жените, отговорът е чисто и просто „Не!“. Дори се оказва, че жените имат по-развита сексуалност. В различни проучвания, учени са доказали, че нежният пол се възбужда от неща, които не влияят на мъжете – секс между животни, например.

Според книгата „Приключенията в света на женското желание“ на Даниел Баргнър моногамията за дамите също е абсолютен мит и всичко около нея е създадено изкуствено от обществените норми. Проблемът е, че тези жени, които избират полигамията и се отдават открито на сексуалните си желания, са заклеймени от обществото като „леки“, уличници и жени, с които не може да се изгради здрава връзка.

В обществото, в което хетеросексуалният секс най-често е фокусиран върху мъжете и сме заобиколени от голи жени, гледащи ни от реклами и билбордове, стимулиращи мъжките его и възбуда, жените започват да гледат порно от малки. Причината е недостатъчното обръщане на внимание на сексуалността на нежния пол още от ранна детска възраст.

Не случайно, хората с по-освободени родители, които са нямали проблеми с разговорите за птичките и пчеличките, са по-освободени сексуално в зряла възраст.

Оригиналната статия: На колко години започват да гледат порно момичетата?Sexnovini.com.

Прочети цялата