База Данни Картини

Наръчник: Анален секс за начинаещи

sex

sex

Аналният секс може да бъде много възбуждащ и еротичен, стига да имате правилния подход и желанието да го правите. Много жени го намират за привлекателен, защото усещат различен от стандартния вид удоволствие.

Благодарение на милионите нервни окончания, намиращи се около входа на ануса, усещането може да бъде много вълнуващо. Но как?

Задължително предварителна игра

За да правите наистина забележителен анален секс, Ви трябва добра предигра, която дори може да включва вагинален секс. Въпреки, че може би много от Вас биха искали да пристъпят директно към същинската част, това не е никак препоръчително. Вашата дама трябва да се отпусне максимално и да Ви има доверие. Удоволствието би трябвало да е взаимно и именно затова трябва да я възбудите максимално преди да започнете. Така гарантирано насладата ще се увеличи.

Започнете на чисто…

Има специални комплекти за клизма, които се продават в аптеките. Може да го направите и в домашни условия със сапунена вода или със сварена лайка. Така нито тя, нито Вие ще се притеснявате за евентуални инциденти.

Използвайте лубрикант

За разлика от влагалището, анусът няма естествен лубрикант, така че задължително използвайте такъв. Нужен Ви е и презерватив заради микробите. Препоръчително е да използвате лубрикант на силиконова основа.

Не е добра идея лубрикантът да е с обезболяващи, защото така можете да навредите сериозно на партньорката си без да разберете, защото няма да усети болка.

Никога и по никакъв повод не правете анален секс без лубрикант, защото можете да предизвикате вътрешни разкъсвания, което няма да е приятно за нито един от двамата.

Бъдете нежен

Нито във вагиналния, нито в аналния секс е препоръчително да бъдете груби. Партньорката Ви трябва да се отпусне максимално за комфорта и на двамата, така че не започвайте без въведение. Можете да използвате пръсти или по-тънки секс играчки като за начало. Едва след това идва и същинската част.

Най-добрите пози за анален секс

Най-добрата поза е кучешката, тъй като Ви осигурява видимост, а партньорката Ви може да се отпусне спокойно.

Оригиналната статия: Наръчник: Анален секс за начинаещиSexnovini.com.

Прочети цялата