База Данни Картини

Риск от епидемия от венерически болести сред бежанците в София?

изтеглен файл

Поради рисковия начин на живот на голяма част от бежанците, потърсили убежище в България, лекари коментираха, че има риск от епидемии.

За това бяха взети мерки и всички, пребиваващи в общежитията за временно настаняване бяха ваксинирани. Но съществува опасност и от други болести, които върлуват сред бежанците и са опасни, ако не се вземат навременни мерки.

Екипът ни получи информация, че много младежи от арабски произход посещават публични домове и се възползват от услугите на уличните проституиращи на столичния площад „Македония“.

Като например 20-годишният Салахедин Бин Аладин, който имал любовна афера с транссексуалния българин Фрики. Фрики му помогнал да напусне София и да стигне до Пловдив, откъдето Аладин се насочил към Гърция и бил заловен. Има информация, че не само Аладин е поддържал връзка с транссексуалните, предлагащи секс за пари на площад “Македония”.

Тъй като използват нископлатени услуги, младежите рядко се грижат за безопасността си и не използват предпазни средства. Част от тях към момента страдат от венерически болести.

Групи бежанци обикалят центъра на София по цял ден и просят. После се възползват от секс-услугите, които се предлагат на площад „Македония“, „Лъвов мост“ и край Женския пазар в столицата.

Материалът е публикуван в секция “Криминални новини”

Риск от епидемия от венерически болести сред бежанците в София?

Прочети цялата