База Данни Картини

Слух за смъртта на Бисеров в социалните мрежи

Христо Бисеров

Слух за смъртта на Христо Бисеров плъзна из социалните мрежи. Според мълвата, бившият заместник-председател на Народното събрание е официално изчезнал, защото е бил ликвидиран.

От социалните мрежи, информацията е пренесена и в информационните сайтове. Според сайта БезЦензура.бг, роднините на Бисеров са окачествили слуха като груба намеса в личното пространство и лъжа.

Официално информация по случая няма, тъй като няма данни със сигурност за местонахождението на депутата.

Хора от ДПС отрекоха Бисеров да се намира в чужбина, но до момента няма човек, който да потвърди, че го е виждал в България, след като медиите го обявиха за изчезнал.

Припомняме, че Христо Бисеров и доведеният му син – Ивайло Главинков, са разследвани за пране на пари и данъчни измами. Сигнал до родните служби беше подаден от ЦРУ, след като са засечени преводи на големи суми от сметки на Бисеров към сметки на другия мъж.

Малко преди информацията за воденото досъдебно производство срещу тях да бъде публично обявена, Бисеров подаде оставка в качеството си на зам.-председател на Народното събрание. По-късно информацията за изчезването му предизвика вътрешно разследване в структурата на ДАНС за теч на информация.

За момента няма официална информация МВР да издирва мъжа.

Материалът е публикуван в секция “Криминални новини”

Слух за смъртта на Бисеров в социалните мрежи

Прочети цялата