База Данни Картини

Задържаха Батман Бин Супермен за употреба на наркотици

batman

Мъж на име Батман Бин Супермен /от арабски Батман син на Супермен/, беше задържан по обвинение за кражба и употреба на наркотици, съобщава BBC.

23-годишният арестант е известен в социалните мрежи още преди да бъде задържан, заради интересното си име. Снимка на лична карта, за която се смята че е негова забавлява потребителите от години.

След като стана ясно, че Батман има присъда от 33 месеца, наложена от сингапурския съд, се появиха много шеги по темата. Той е бил задържан докато краде пари и е установено, че е откраднал дебитната карта на брат си. 23-годишният безработен Батман нахлул във фирмен офис, в Западен Сингапур, за да краде и да си купи хероин с парите.

Присъдата от 2 години и 9 месеца лишаване от свобода му е постановена в понеделник.

Снимка на личната карта на Батман е публикувана в социалните мрежи още през 2008 година. Във Facebook има създадени няколко страници на негово име, както и много потребители, които са се регистрирали с неговото име.

Батман Бин Супермен е от остров Ява, Индонезия, където е много популярно името Супермен, според журналист от The Wall Street Journal. За разлика от него обаче, името Батман не е често срещано. Предполага се, че то е избрано на шега от родителите на младия мъж.

Материалът е публикуван в секция “Криминални новини”

Задържаха Батман Бин Супермен за употреба на наркотици

Прочети цялата