База Данни Картини

За какво се притесняват мъжете в леглото?

sex

sex

Според различни проучвания, около 23% от представителите на силния пол се притесняват, че имат пенис, който не е достатъчно голям. Научно доказано е, обаче че ако водят редовен полов живот, тези притеснения изчезват.

Според проучванията, ако един мъж се притеснява за размера, то е не за друго, а защото не е сигурен дали може да задоволи жената до себе си.

Какво могат да направят жените?

Ако партньорката е видимо задоволена, изчезва напрежението от постоянното обмисляне на малкия пенис. Няма нужда непрекъснато да му повтаряте колко е велик, защото ще го направите подозрителен, но ако от време на време намеквате колко сте задоволена и щастлива с него, притесненията му ще намалеят.

От къде се взеха тези косми?

Мъжете също се притесняват за окосмяването си, макар обществото да го приема за по-нормално при тях, отколкото при жените. Няма нужда да подхранвате комплексите му като повтаряте колко е космат и неприятен.

Какво могат да направят жените?

Ако наистина имате проблем с космите, можете съвсем деликатно, като на шега да предложите да се обезкосми като в замяна направите нещо, което той предложи. Като цяло с окосмяването може да се свикне, стига да не е прекалено.

Дебел ли съм?

Според последни проучвания на първа среща, около 14% от мъжете се притесняват, че са прекалено едри и няма да допаднат на половинката си. Изследвания показват, че половината хора във Великобритания страдат от затлъстяване. Около 5% от тях са мъже.

Съществува опасност той да реши, че е прекалено дебел и непривлекателен за жените и да опита да отслабва. Причините са както здравословни, така и заради натиска на обществото.

Какво могат да направят жените?

Ако той иска да отслабне, можете да му дадете стимул като се храните здравословно и тренирате заедно с него независимо дали имате нужда. Подкрепата е едно от най-важните неща за един човек що се отнася до голяма промяна в живота.

Оригиналната статия: За какво се притесняват мъжете в леглото?Sexnovini.com.

Прочети цялата