База Данни Картини

С какво привлича лошото момиче?

Лошо момиче

Лошо момиче

След като писахме „Защо господин Добричък не Ви привлича“ и „Защо жените си падат по лоши момчета“, идва ред и на „С какво привлича лошото момиче“.

Добрите момичета са онези, които са чувствени и любвеобвилни и мъжете биха запознали с майките си. Лошите са онези, с които не биха запознали семейството си, но за сметка на това биха създали спомени за разказване.

Добрите са примерни и праволинейни, рядко нарушават правилата, а лошите са предизвикателни и уверени в себе си, онези, за които е необичайно да не пристъпят нормите. Жени, с които връзките не продължават дълго, но създават емоция за цял живот.

И така, момичета, ако Ви е писнало да сте доброто момиче, пренебрегвано заради лошите, просто се научете да сте добра под прикритие. Това е най-хитрата схема за привличане на един мъж, тъй като първо ще го привлечете с предизвикателност, а после ще го задържите с останалите си качества.

Така можете да бъдете едновременно добра и лоша само за него, което не само че се среща рядко, но и ще го направи Ваш завинаги. Какво да направите, за да сте лоша?

Подходете със самочувствие

Винаги, независимо от обстоятелствата, се дръжте на ниво и не се подценявайте. Всяка жена има положителни качества и трябва да вярва в тях. Ако Вие не вярвате в себе си, и мъжете няма да го направят. Увереността е първото, което ще забележат у Вас след външния вид, така че я подхранвайте.

Обличайте се секси

Колкото и да ни е неприятно да го признаем, хората се привличат първо от опаковката, а после – от съдържанието. Ако подчертавате добрите си качества, лошите остават на заден план, така че, възползвайте се.

Гримирайте се

Лошите момичета са съблазнителки и се гримират провокативно. Достатъчно е да сте гримирани добре. Подчертайте скулите и очите и сложете червило.

Бъдете твърда в решенията си

Когато кажете „Не“, това трябва наистина да означава „Не“ и мъжете трябва да го разберат. Лошото момиче ги кара да тичат след него, а не обратното.

Не бъдете прекалено зла

Има определена граница, която не бива да се преминава при лошите момичета. Тогава мъжете се плашат и не искат да имат общо с Вас. Внимавайте да не я преминете.

Снимка: Flickr / kstepanoff

Оригиналната статия: С какво привлича лошото момиче?Sexnovini.com.

Прочети цялата