База Данни Картини

Лош секс или без секс?

2

2

Световни изследователи доказаха твърдението, което битува в социалните мрежи от години – че лошият секс е по-добър от тоталната липса на интимност.

Правилото важи особено силно за семейните двойки, при които караниците са нещо съвсем нормално, а най-добрият начин за сдобряване се явява любовната игра.

Според изследването, сексът определя това колко са щастливи партньорите в една връзка. Обикновено сексът заради чувство на вина също не е сред най-приятните занимания, но води до заздравяване на отношениета и премахване на чувтството за виновност.

Според изследователите, причините за интимност са две и не важат отскоро.

Едната е желанието за заздравяване на отношенията в дългогодишната връзка, а другата – желанието да бъдат избегнати конфликти и стремеж към мирното приключване на караницата. Двойките трябвало да попълват колко често правят секс, как се чувстват по време на секс и доколко са удовлетворени от сексуалния си живот.

Други неща, които трябвало да посочат били каква е причината за любовния акт. Като резултат се оказало, че степента на удовлетвореност зависела от причината за секс.

Причина, свързвана с негативи, носела по-малко удоволствие от положителна такава. Но въпреки това лошият секс бил възприеман сред двойките като по-добра алтернатива на лисата на такъв.

Освен това било установено, че не само жените, а и мъжет пристъпват към секс от чувство за вина.

Оригиналната статия: Лош секс или без секс?Sexnovini.com.

Прочети цялата