База Данни Картини, Изкуство и Общество

Родители: Дъщеря ни е убита, а полицаите я изкараха самоубийца

Мишел Оконър и Джерами Банкс

Родители обвиняват на приятеля на дъщеря си, който е полицай, че я е убил, пише Дейли мейл.

Младата майка, 24-годишната Мишел Оконър от град Свети Августин бе намерена с огнестрелна рана в главата през септември 2010 г., а до нея е лежал пистолетът на приятеля й Джереми Банкс.  Мъжът твърди, че по време на самоубийството той се е намирал в съседна стая.

Родителите на Оконъл твърдят, че дъщеря им е убита при изблик на домашно насилие и колегите на Банкс са му помогнали да прикрие участието му в убийството. Те настояват за подробно разследване на смъртта на дъщеря им. Тяхното искане стана световно известно благодарение на дълго разследване на „Ню Йорк Таймс“.

Оказва се, че шерифа в окръг Свети Джоунс е прекратил разследването, след като Банкс казва, че приятелката му се е самоубила. Не е било направено никакво разследване.

Родителите на момичето разказват че преди кончината си Оконъл с нетърпение е очаквала да започне новата си работа в детска градина и е била щастлива от факта, че е майка на 4-годишната си дъщеря Алексис. Часове преди самоубийството обаче, тя е направила шокиращо признание на сестра си Кристин, че Банкс се държи с нея агресивно от месеци. Тя също споделила, че иска да го изостави, но се страхува от начина, по който той ще реагира.

Прочетете още:

Момче обвинява майка си в убийството на баща му

Мъж коли две жени после отива да се забавлява

 

Родители: Дъщеря ни е убита, а полицаите я изкараха самоубийца

Прочети цялата