База Данни Картини

Ужасяващ случай в училище! Всички са в шок!

Цялото училище е в потрес от ужасното нещо, което се е случило!

Непоправими поразии нанесе на 12-годишно момче неговата учителка. Тя си позволила по-особени ласки с момчето, на когото давала частни уроци в дома си. 31-годишната Етел Андерсън отрича вината си, но фактите говорят друго. Тя е била учителка на годината, омъжена е и има 6-годишно дете. Американският съд я осъди на 38 години затвор заради повдигнатите срещу нея 9 обвинения за тормоз и насилие.

Жертвата, която сега е на 14-години разказа пред магистратите, че увлеченията с неговата учителка започнали няколко месеца, след като момчето е ходило у тях за да му преподава. В подробности момчето обясни как даскалицата го е съблазнявала, какво е правела с него и докъде са стигали в интимностите.

Ужасяващ случай в училище! Всички са в шок!Като доказателство в съда показаха и 230-страници следствен материал, който фиксираше съобщенията, които 31-годишната жена е изпращала на хлапето. Те бяха осеяни с много недвусмислени обръщения и пикантни подробности.

Андерсън заяви в своя защита, че не е хищник и не застрашава обществото. Не на това мнение обаче бе майката на малчугана. Тя заяви, че учителката е отнела целомъдрието и чистотата на сина й и затова заслужава най-тежкото наказание.

Отделно от това цялото училище остана потресено от бруталната случка, а някои родители дори отписали децата си от школото.

Ужасяващ случай в училище! Всички са в шок!

Прочети цялата