База Данни Картини

Страхотия във Варна! Две жени са приети в болница в тежко състояние!

postradali-jeni-vav-varna-300x192

Варненки посегнаха на живота си

Днес във Варна са станали два тежки инцидента, при които са пострадали две жени. От Военноморска болница в града съобщават, че пациентките са опитали да се самоубият. Едната е възрастна жена, която се натровила с хапчета.

Тя е изпила голямо количество лекарства и в момента състоянието й е критично. Другата пациентка е млада жена, която също е посегнала на живота си, поглъщайки голямо количество различни по вид хапчета. Благодарение на бързата лекарска намеса варненката е вън от опасност.

Страхотия във Варна! Две жени са приети в болница в тежко състояние!

Снимката е илюстративна

Лекуващи се надяват тя да бъде изписана до няколко дни. В днешния ден е приета в клиника и още една българка. Тя е развила алергия към едно от лекарствата, които започнала да приема преди дни. Жената е била докарана от свои роднини в болницата, като състоянието й е било доста сериозно.

Към този час обаче тя се чувства значително по-добре. Празниците наближават и токсиколозите още отсега се подготвят за тежки случаи на граждани, прекалили с алкохолните напитки.

Те споделят, че през последните една-две години в празничните вечери в токсикология са пристигали поне осем пациенти след сериозно препиване. Не са липсвали и случаи на граждани, които се чувствали зле след прекаляване с храната, пишат от petel.bg.

Към оригиналната статия

Страхотия във Варна! Две жени са приети в болница в тежко състояние!

Прочети цялата