База Данни Картини

Валентин Георгиев се самоуби! Семейството е съсипано!

trup-bolnica4

Трагедия потресе жителите на наш град

Страшна драма се разигра днес в Лом. 42-годишен се простреля със собственото си оръжие. Мъртвото му тяло е било открито от негов приятел днес преди обяд. Починалият е 42-годишният Валентин Георгиев от Лом. Той е директор на „Спешна помощ“ в града. Съпругата на Валентин е заместник-кмет по финансовите въпроси в общината.

Причините за взетото от него решение са в процес на изясняване. Съпругата му ще даде показания. Оръжието, с което той се е самоубил е негова собственост, пише „ПИК“.

Вчера 65-годишният Цанко от Смядово отне живота си по най-жестокия начин. Възрастният мъж живеел в близост до стадиона в градчето. Той опитал да се обеси на стадиона. Пенсионерът прокарал примката през металния парапет на съоръжението. Въжето се скъсало и Цанко паднал на дъното на басейна. Последвал втори опит за самоубийство. За съжаление той е бил успешен.

Валентин Георгиев се самоуби! Семейството е съсипано!

Мъжът се прострелял със собственото си оръжие

Минути преди да извърши тази жестокост Цанко разговарял със свой приятел и по нищо не личало, че възнамерява да направи подобно нещо.

Цанко се пробол с нож в областта на врата. Със сетните си сили той успял да изпише с окървавените си ръце върху стената на басейна, че сам е отнел живота си.
Само преди няколко дни възрастният мъж получил предупреждение от общината, че трябва да узакони постройката, в която живее, тъй като тя е незаконна.

Към оригиналната статия

Валентин Георгиев се самоуби! Семейството е съсипано!

Прочети цялата