База Данни Картини

Зверско убийство в нощен клуб! (ВИДЕО)

ubujstwo-r

Мъжът е издъхнал в болница

Страшен екшън се разигра пред погледа на посетителите на нощен клуб. Трагичният инцидент се е случил в заведение, намиращо се в град Уфа, Русия, съобщават руски медии.

Видео записи от охранителните камери показват шокиращи кадри от зверството. Руският шампион по класическа борба преби до смърт 32-годишния масажист Рустем Багаутдинов. На кадрите се вижда как цяла вечер шампионът се блъска в посетителите на заведението, опитвайки се да предизвика някой от тях.

Във фаталната нощ на 1 декември масажистът излязъл заедно със съпругата си и свой приятел, за да отпразнува рождения си ден и 10-тата годишнината от сватбата му.

На излизане от заведението приятелят на масажиста е бил нападнат от групичка мъже от компанията на шампиона. Масажистът скочил да защити приятеля си и тогава се разиграло потресващото меле. 33-годишният Рустем е бил зверски пребит.

Зверско убийство в нощен клуб! (ВИДЕО)

Мъжът е издъхнал в болница

Младият мъж бе приет в болница по спешност. Въпреки, че лекарите направиха и невъзможното, за съжаление не успяха да спасят живота на масажиста. Младият мъж е издъхнал. Следствените дейности по случая продължават. Образувано е съдебно производство, пише „Блиц“.

Преди два месеца подобна трагедия се случи във Враца. 16-годишният Ники бе зверски пребит от компанията на Цофъра. Тийнейджърът бе близо седмица в кома. За съжаление лекарите не успяха да спасят живота му.

Към оригиналната статия

Зверско убийство в нощен клуб! (ВИДЕО)

Прочети цялата