База Данни Картини

Много зловещо! Труп на 20-годишно момиче е забелязан до АМ „Хемус”!

trup-hemus-300x199

Тялото е откарано за аутопсия

Младо момиче е открито мъртво край АМ „Хемус”. Девойката е обявена за издирване от семейството й. Тя е изчезнала навръх Нова година. В днешния ден тялото е забелязано край „Хемус” и веднага е сигнализирано в полицията.

20-годишното момиче е от село Белоградец с инициали Х.М. Случайни минувачи са забелязали труп и силно се изплашили. Към този час органите на реда правят обстоен оглед на мястото, а официална информация по случая не е изнесена. Тепърва ще бъде уведомено семейството на жертвата, пишат от blitz.bg.

Много зловещо! Труп на 20 годишно момиче е забелязан до АМ „Хемус”!

Труп на момиче

Друг инцидент в станал в Благоевград. Мъж на 45 години е пострадал жестоко след нанесен побой от негови съседи. Гражданинът е настанен в болнично отделение с няколко счупени ребра и много наранявания по цялото тяло.

Данаил Трайков се е скарал със съседите си в близост до зоопарка в града. Групата подивели роми се вбесили и се нахвърлили върху съперника си с юмруци и ритници. Подаден е сигнал на телефон за спешни случаи.

Бърза помощ е откарала ранения в клиника. Установено е, че Данаил е получил тежка гръдна травма при жестокия побой. Не са ясни конкретните причини за извършеното зверство. Полицаите издирват бандата от ромски произход, пишат от struma.bg.

Към оригиналната статия

Много зловещо! Труп на 20-годишно момиче е забелязан до АМ „Хемус”!