България Север, Общество, Спорт

“Изненада”, “Титан гард” и “Трявна Юнайтед” записаха победи във втория ден

futsal

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

„Изненада“ е вторият тим от предварителна група II, който стартира с победа в XXII-я турнир по минифутбол за купата на Община Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com. В среща от първия кръг тимът от Дряново надигра в зала „Орловец“ с 4:1 състава на „Димас“ и спечели първите си три точки. Успехът на „Изненада“ донесоха Денчо Шипкалиев, Тодор Господинов с две попадения и Григор Христов, а почетният гол за „Димас“ беше реализиран от Йордан Димитров.

В група III успешен старт направиха съставите на „Титан гард“ и „Трявна Юнайтед“. „Титаните“ се наложиха с категоричното 9:2 над отбора на „Орловец 94“. Бисер Тотев, Павел Велчев и Александър Пеев вкараха по два гола, а останалите бяха дело на Юлиан Младенов, Христо Христов и Маргарит Георгиев. За „Орловец 94“ точни бяха Деан Бинтев и Кирил Василев. Отборът на „Трявна Юнайтед“ пък надигра с 3:1 троянския „Йънг старс“. След нулево първо полувреме, през втората част Александър Дамянов даде аванс от два гола на тревненци с попадения в 23-та и 36-та минути. Благовест Илиев запази интригата с гол за „младите звезди“ от Троян, но минута по-късно Димитър Милев оформи крайното 3:1.

Тази вечер са първите два мача от предварителна група IV – „Стеф–Еверест“ – „2+2“ и „Гарант“ – „Валентин Петров 2004“, както и първата среща от група V – „Барса“ – „100+“. Двубоите започват в 18 часа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата