База Данни Картини

Ужасия на пътя! Изключително опасно, има много ранени българи!

tejki-katastrofi-300x179

21 души са пострадали на пътя за едно денонощие

През последното денонощие в страната са регистрирани 17 тежки катастрофи. В тях жестоко са пострадали трима български граждани. Те са в много тежко състояние. Настанени са в клиника по спешност, а лекари съобщават, че и за тримата има опасност за живота.

Други 21 души са пострадали при пътни произшествия в различни градове на България. Те са получили сериозни наранявания, но опасност за живота им няма. Мъгла има на много места в страната и поради тази причина пътуването в определени райони става доста опасно.

Ужасия на пътя! Изключително опасно, има много ранени българи!

Снимката е илюстративна

През последните 24 часа в столицата са станали 109 леки катастрофи и четири тежки. В тях са ранени седем граждани. Тежък пътен инцидент е станал тази нощ във Враца. Полицията в областта е пристигнала на улица „Христо Ботев” няколко минути след 00:00 часа.

Установено е, че гражданин на 37 години е предизвикал тежка катастрофа. Той е управлявал кола с марката „Мерцедес”. Мъжът се е ударил в стълб, след това е блъснал три автомобила, които са били паркирани в близост.

Младият шофьор е получил различни наранявания по тялото. Той е настанен в клиника във Враца. Органите на реда продължават работа по случая. Изясняват се причините за злополуката, пишат от blitz.bg.

Към оригиналната статия

Ужасия на пътя! Изключително опасно, има много ранени българи!