България Север, Общество

Криско отива на съд заради хулиганство

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Рапърът Криско ще бъде изправен пред съда в Горна Оряховица заради дребно хулиганство и ще отговаря за действията си в местен хотел на връх Нова година. Според прокурорското постановление преписката е била образувана по жалба на управителката на хотела.

След организиран от местната Община концерт в новогодишната нощ, габровецът Кристиан Талев се държал грубо с дежурната администраторка на хотела, строшил стъкло на междинна витрина във фоайето, повредил с крак декоративната стена от гипскартон и телевизора. Всичко това се случило на 1 януари, а хип-хоп изпълнителят бил видимо в нетрезво състояние. На следващия ден звездата платил на 500 лв. на хотела за нанесените щети.

Причината, поради която Криско пристъпил към тези свои действия била, че той и придружаващият го екип били поканени за участие в града, като Община Горна Оряховица поела разходите по настаняването.

След концерта, когато гостите пристигнали в хотела, се оказало, че с тях имало и двама лични приятели на рапъра, които трябвало да си платят за престоя. Това подразнило Криско, който настоявал, че след като идват с него, трябва да им е платено със средства на Общината.

Срещу него прокуратурата не е образувала досъдебно производство за унищожаване и повреждане, тъй като щетата е под размера на две минимални заплати. Родната звезда го грози глоба от 100 до 500 лева или до 15 денонощия арест.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата