България Север, Общество

Временна организация на движение по ул.”Янтра”

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Община Габрово уведомява жителите на град Габрово, че е въведена временна организация на движение по ул. „Янтра” в участъка между ул. „Радецка” и ул. „Цанко Дюстабанов”, информират от местната администрация. Ограничението е във връзка със строително-монтажни работи по интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект 1 „Реконструкция на ул. „Софроний Врачански”, ЦГЧ – изток”.

Срокът на действие на временната организация на движение е от 20 януари до 20 март 2014 г. включително.

Движението на моторни превозни средства ще се осъществява съгласно одобрен проект за организация на движението, съгласуван със сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР – Габрово, при спазване на изискванията на Наредба № 3/16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по улиците и пътищата.

Изпълнителят на строителните дейности „ДЗЗД Лимк – Габрово” се задължава да осигури достъп за автомобили със специален режим на движение – противопожарна безопасност, спешна медицинска помощ и други, както и да постави знаци и светлини, сигнализиращи всички изкопи. За живеещите в района и търговците ще бъде осигурена възможност за достъп до сградите и до търговските обекти.

Община Габрово се извинява са създаденото неудобство и призовава водачите на пътни превозни средства и пешеходците да се движат с повишено внимание, спазвайки въведената временна организация.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата