България Север, Общество, Спорт

“КВК Габрово” изпусна реванша с “Малийе” в Турция

Копие от _MG_2460

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Отборът на “КВК Габрово” изпусна възможността да играе на четвъртфиналите на втория по сила европейски клубен турнир – Купата на ЦЕВ. Снощи момчетата на старши – треньора Любомир Герасимов претърпяха поражение като гости в турската столица с 1:3, в отделните части (11:25, 25:21, 27:25, 25:19), в мача си реванш срещу “Малийе Мили Пиянго” (Анкара) и отпаднаха от надпреварата.

Двата отбора си размениха по един гейм, с което затвърдиха впечатлението от първия мач помежду им, оставено преди седмица в габровската зала “Орловец”, за доста равностоен мач. Решаваща в сблъсъка се оказа третата част, в която домакините имаха повече късмет, а спортното щастие обърна гръб на габровци. “КВК Габрово” водеше в резултата почти до края на гейма, но не успя да задържи преднината си и отборът на “Малийе Мили Пиянго” съумя да обърне след 27:25 и да поведе с 2:1 в геймовете.

Спечелването на предния гейма, като че ли подейства стимулиращо за турците, които поведоха още от самото начало на четвъртата част и не оставиха шанс на габровските волейболисти да се доберат до пети гейм. В следващия кръг “Малийе Мили Пиянго” ще се изправи срещу водения от Мартин Стоев румънски отбор “Томис” (Констанца).

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/14058610933873

Прочети цялата