България Север, Общество

Театър на трохите представя “Мила мамо, искам да ти кажа…”

снимка: НЧ "Св. Св. Дамаскин и Онуфрий Габровски - 2011"

снимка: НЧ “Св. Св. Дамаскин и Онуфрий Габровски – 2011″

Театър на трохите представя – импровизационния куклен спектакъл “Мила мамо, искам да ти кажа…”, информира Силвия Неделчева от НЧ “Св. Св. Дамаскин и Онуфрий Габровски – 2011″.

Представлението ще се играе в събота от 17:30 часа на адрес ул. „Васил Левски“ 1 в Габрово (на гърба на бившия Текстилен техникум) в Обществен клуб “Фурна – Хлебна къща” – първото социално предприятие – културен център в града. Поканени са малки и големи.

Представленията на Театър на трохите са уникални и неповторими. Те са иновативна форма на импровизиран куклен театър със саморъчно направени кукли от тесто. Публиката е основното действащо звено. Зрителите – малки и големи са едновременно и актьори, кукловоди, сценаристи, сценографи. Сюжетът е съчетание от различни истории, които се обединяват и оживяват върху масата за хранене!

Не пропускайте това предизвикателство, посветено на празника на жената!

Театър на трохите е иновативна форма на общностно изкуство, която се практикува в НЧ “Св. Св. Дамаскин и Онуфрий Габровски-2011″ по програма Мрежа Хлебни къщи на Международен съвет на самодейните средища”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата