България Север, Общество, Региони

LED осветление PHILIPS в Габрово

IMG_4007

Единственият магазин в Габровска област, без аналог в региона, специализиран в проектиране и изграждане на LED осветление, представя на своите клиенти нова промоция на осветителни тела.

IMG_3971

От днес до изчерпване на количествата, всеки клиент на “Интерпауър” ООД може да закупи на преференциална цена осветителни тела на световния лидер в енергоспестяващото осветление “PHILPS”.

IMG_3962

Промоционалните продукти са с 3 до 5 години гаранция и осигуряват 90% енергийна ефективност в сравнение с класическата крушка.

IMG_3982

В промоцията са включени десет продукта, сред които се отличава “Master“ серията на “PHILPS”, която е с иновативен дизайн и изключително дълъг живот на експлоатация.

IMG_3954

Сред продуктовата гама на “Интерпауър” ООД се открояват още и осветителни тела за индустриални, производствени и промишлени помещения, а за удобство на клиентите в шоурума на фирмата е разположен стенд за изпробване и уред за измерване осветеността на всички осветителни тела.

икономическа_обосновка

Фирмата предоставя безплатно в едноседмичен период от време подмяна на част от осветление в офиси и производствени помещения, както и безплатно изготвяне на икономическа обосновка за подмяна на вашето осветление.

икономическа_обосновка11

Магазинът, намиращ се на ул. “Орловска” 47 в Габрово (срещу сградата на Областната дирекция на МВР – Габрово), може да предложи на своите клиенти най-добрите условия, както и възможност за лизинг при закупуване на всички продукти.

IMG_3996

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/14058610933873

Прочети цялата