България Север, Общество

Шок! Нови доказателства за Атлантида. Била е в Габрово!

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

Учените са в шок! Археолози, историци, учени и изследователи от цял свят се стичат в Габрово след като там беше открита изключително интересна находка – древно селище, за което има сериозни основания да се предполага, че е приютявало цивилизацията на Атлантида.

По време на строителните работи по изграждане на новото депо за отпадъци в регион Габрово багер, копаещ на обекта, загребва странни предмети и малки, но идиално оформени тухли. Строителите веднага алармират властите. Установено е, че на мястото се крие подземен град, а на много от откритите находки има текстове, които свидетелстват, че там е живяло част от населението на Атлантида. В подкрепа на твърдението е и фактът, че преди десетки хиляди години ниската част от територията, на която днес се разполага Габрово, е била море.

Най-интригуващото е, че древните атлантиди са имали абсолютно иновативна система за разделно събиране на отпадъците си. Тази система е приложима и днес! Габровци виждат в тази находка истинско провидение на съдбата, тъй като именно там се изгражда ново депо за твърди битови отпадъци и именно в този регион ще бъде реализирана нова система за разделно събиране на отпадъците, много близка до тази в Атлантида.

Отдавна се знае, че габровци са умни, находчиви и талантливи, вече е ясно защо!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ!

Източник: Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата