България Север, Общество

Трима обраха незключен апартамент на бул.”Могильов”

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Три непълнолетни момчета от Габрово са били задържани за броени минути, след като извършили кражба от жилище, информираха от пресцентъра на полицията в града.

В ранните часове на четвъртък в габровската полиция бил подаден сигнал, който гласял, че неизвестно лице е проникнало през незаключена врата на жилище, находящо се на бул. “Могильов”, откъдето била извършена кражбата на пари и лични вещи.

От проведените неотложни заградителни и оперативно – издирвателни мероприятия полицейските служители установили, че извършители на деянието са тримата непълнолетни габровци.

Част от вещите били намерени и иззети. На лицата е наложена мярка „задържане” за срок до 24-часа.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово информират още, че служители на сектор „Криминална полиция” са уличили и други трима габровци в кражба.

В резултат от проведени оперативно – издирвателни мероприятия служителите установили, че за периода 1 март – 3 април Т.Д./19 г./, Р.М./24 г./ и К.Х./22 г./, и тримата осъждани, са извършили кражба на 15 броя трансформатори от открита разпределителна мрежа, находяща се на ул. “Искър” в Габрово.

По случая е започнато досъдебно производство. Част от вещите са намерени и иззети. На лицата е наложена полицейска мярка „задържане” за срок до 24 часа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата