База Данни Картини

Малкия Маргин се изпари

Malkia_Margin

От 60 дни Николай Маринов – Малкия Маргин, е в неизвестност

Да не му се е случило това, което стана с Мето Илиенски – кръстят се гардовете на Малкия Маргин. За последно той е бил в България преди 2 месеца и прекарвал повечето от времето в палата си в столичния кв. „Драгалевци” – пише „Уикенд”. Когато му се налагало да излиза, ползвал ескорт от две коли, пълни с бодигардове, а самият той се возил на брониран Мерцедес. Към края на февруари без никакви обяснения сикаджията буквално изчезнал. Това предизвикало изненада дори в редиците на личната му охрана, която нямала инструкции да бъде разпусната – отбелязва изданието.

„По принцип Малкия Маргин през последната година рядко се задържаше в България за повече от седмица-две, но всеки път ни казваше поне ден преди да отпътува в чужбина. Сега се изпари изненадващо. Дори личния му шофьор не бе ангажиран да го откара до летището, ако пак е тръгнал да пътува. Дори брат му Красимир също не знае какво се случва” – коментира пред изданието източник от средите на СИК.

Босът на групировката три години и половина успешно се укриваше от полицейските служби и дори бе издирван от Интерпол. Той се върна в страната в началото на юни миналата година, след като получи категорични уверения от адвокатите си, че няма нито една законова причина да бъде арестуван. Месец преди това прокуратурата прекрати разследването срещу Малкия Маргин за поръчителство на убийството на радиоводещия Боби Цанков.

Към оригиналната статия

Малкия Маргин се изпари