База Данни Картини

Ужасяваща смърт Русе: Полицаите намериха мъртво бебе!

ruse1-300x170

Тежка смърт в Русе, новородено издъхна в мъки

Млада жена от Русе е родила второ дете в дома си. Тя не е потърсила лекарска помощ, твърдейки, че дори не е знаела, че е бременна. 30-годишната жена е българка. Тя е женена и има момче на 7 години.

В деня на трагедията, жената е разказала пред униформени, че се почувствала зле. Отишла е в тоалетната и от нея е излязло бебе. Тази история е шокирала органите на реда, които са направили оглед на мястото и са намерили новородено в тоалетната.

Ужасяваща смърт Русе: Полицаите намериха мъртво бебе!

Жестока смърт в Русе

Свидетели на ужасяващата смърт в Русе разкриват, че при пристигането си на мястото, бебето се е намирало в тоалетната, но то вече е било мъртво. Майката го е оставила без да му даде шанс за живот. 30-годишната българка е позвъняла на Спешна помощ, тъй като е имала кръвоизлив и се притеснила за здравето си.

Първоначално тя дори не е споменала, че в банята се намира новородено. Тежката смърт в Русе е регистрирана в квартал „Здравец”. Органите на реда са задържали съпруга на родилката.

Той обяснил, че е нямал представа за бременността на жена си. През цялото време мъжът се опитвал да защити съпругата си, твърдейки, че тя е невинна. Виновниците за страшната смърт в Русе ще получат наказания след събиране на достатъчно доказателства по случая, предават от petel.bg

Ужасяваща смърт Русе: Полицаите намериха мъртво бебе!

The post Ужасяваща смърт Русе: Полицаите намериха мъртво бебе! appeared first on Правда.БГ.

Към оригиналната статия

Ужасяваща смърт Русе: Полицаите намериха мъртво бебе!