База Данни Картини

Ревнивец гони жена с пистолет край детска градина

220_e750e824e6d658ab7f62810c55b3faf3

Ревнивец гони жена с пистолет край детска градина

Пловдивски бизнесмен остана без оръжие след любовен скандал в сладкарница, пише „Марица“. Драмата се разиграла в сряда сутринта  в кафене до ТЕТ-а. Наблизо има и детска градина. 50-годишният Ангел Панайотов отишъл на среща с 31-годишната А. К., с която доскоро поддържал близки отношения. Преди седмица дамата решила да сложи край на връзката.

Панайотов обаче не бил съгласен с раздялата. По време на срещата вдигнал грандиозен скандал, посегнал и ударил жената. Клиенти на сладкарницата се намесили, за да го спрат. Разлютеният любовник извадил пистолет и заплашил, че ще стреля на месо. След това се качил на колата си и отпрашил.

Дамата обаче подала жалба във Второ районно и служителите веднага привикали мъжа за разпит. След проверка се оказало, че оръжието му е законно. Заради неправомерната му употреба обаче полицаите са му го иззели. Прибрани са и ловните пушки на нервака.

Срещу Панайотов е образувано бързо производство за хулиганство и следващата седмица той ще застане пред съда. На името на Панайотов има регистрирани три търговски дружества с разнородна дейност.

Към оригиналната статия

Ревнивец гони жена с пистолет край детска градина