База Данни Картини

Ексклузивно: Огнен ад в София, подпалиха апартамент и автомобили

20140610.fwybnunrsf

Хората в запаления блок са изпаднали в паника, били са готови да скачат през прозорците, за да се спасят

Страшен ужас изживяха тази нощ живущите в блок на улица „Лерин“ №59 в кв. „Белите Брези“ в София. Неидентифицирани пиромани подпалиха входната врата на апартамент на втория етаж в сградата. Заради огъня и силното задимяване в блока е избухнала страшна паника. Хората са били готови да скачат през балкони и прозорци, за да спасят живота си. Опожарени са и няколко автомобила в жк. „Красно село“.

Неидентифицирани лица умишлено са запалили вратата на апартамент в жилищна сграда на ул. „Лерин“ 59. Хората в блока са се изплашили до смърт и са изпаднали в паника. Поради силното задимяване, живущите в жилището са били готови да скачат през прозорците и балконите, за да спасят живота си, разказват очевидци. 

Огненият ад е започнал след 01:30 часа. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и пожарната. Пожарът е бил веднага потушен, Стражите на реда са успокоили хората и са ги призовали да не скачат. Към момента не е известно да има пострадали хора при инцидента. 

В квартал „Красно село“ пък са опожарени също два леки автомобила – Фолксваген и Рено Меган – и един микробус Форд Транзит. Автомобилите са със софийска регистрация. 

Установяват се обстоятелствата около палежите. Работи се по различни версии за случилото се. 

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В CRIMES.BG!

 

София, България

 

Източник: blitz.bg

Към оригиналната статия

Ексклузивно: Огнен ад в София, подпалиха апартамент и автомобили