База Данни Картини

Д-р Карастоянов: Спасих внучката си от Отвертката, искаше да я прави проститутка

20140611.xkassdnpam

Радев притискаше Владимира с думите: „Мършо, кога си дойде“, обяснява дядото

Ние смятаме, че изобщо не сме виновни за смъртта на Николай Радев и това е злощастен инцидент. Това заяви д-р Владимир Карастоянов, обвиняем за убийството, пред bTV. „Свидетели на инцидента, освен внучката на д-р Карастоянов, няма и записите от камерите не показват Радев да е бил намушкван, това не го показват и съдебните експертизи“, заяви адвокатът на семейството Марковски.

Владимира беше малтретирана по всякакъв начин от Радев, обикновено той разпорежда на някой да я извика на неговата маса, той на Владимира й е чупил очила, мобилен телефон, заплашвал я е, че ще я отвлече и направи проститутка, стана ясно от думите на доктора и адвоката.

Аз и малкият ми син Иван, чичото на Владимира, вечеряхме на вилата. През това време Владимира е била притисната от Отвертката с думите: „Мършо, кога си дойде, тъкмо искам да се разберем с тебе“. Тя се изскубва и звъни на баща си Николай, който има тежка херния. Той пристига там сам, да не убеждават, че отиваме група с цел да убиваме. Скандалът е голям, те са приклещени, Николай звъни по телефона на брат си и ние тръгнахме. Нищо не съм взел, нямах чорапи дори, с голи ръце. Чуваме крясъците на Николай Радев: „Ще ви утрепя, кого си извикал, ти загиваш с един удар“. Чуваме плача на Владимира. Влизаме и чуваме „А, и вие ли идвате, тъкмо и с вас ще се оправим“, разказа още доктор Карастоянов. Той допълни, че професионалният бияч Отвертката с един удар е можел да повали сина му. 

На въпрос защо не са извикали полиция адвокат Марковски заяви, че хората първо гледат да си спасят детето. Подал съм жалба до полицията, до Окръжната прокуратура, до Главна прокуратура и до министъра на вътрешните работи, до кого още да подам, възмути се дядото на Владимира. 

 

Към оригиналната статия

Д-р Карастоянов: Спасих внучката си от Отвертката, искаше да я прави проститутка