База Данни Картини

Българин намерен удавен в канал Гърция

gyrciq-pravi-120-kilometrov-rov-po-granicata-s-turciq-16485

Българин намерен удавен в канал ГърцияКатастрофа с индикации за престъпление в Андравида, Гърция, погуби 27-годишен българин. Тежко ранен е неговият спътник, пише „Български новини“.

Българинът е открит в ранните часове на 12 юни, удавен в напоителен канал. След тежка катастрофа в 5 часа сутринта на пътя между Андравида-Килкис и малко след фабрика „Астерис“, колата е паднала в напоителен канал и там младия мъж се е простил с живота си.

Загиналият е бил пътник в автомобил с марката Фолксваген Пасат, заедно с шурея си, който е шофирал. При мистериозни обстоятелства шофьорът е бил отклонен от курса и се преобрърнал в напоителния канал, а резултатът е един удавен. Шофьорът на автомобила е тежко ранен и е откаран в болницата в Пиргос.

В същото време властите разследват обстоятелствата, при които се е случила трагедията. Според последни данни, двамата българи са били по-рано в магазин в Андравида, където са имали спречкване с други хора, което прераства в бой. Най-новата информация по случая, показва че автомобила на българите е бил ударен от друго превозно средство в задната част.

 

Източник: 24часа

Българин намерен удавен в канал Гърция