България Север, Общество

Дарителски кръг за “Градинката с мечето”

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Тази неделя, 27 юли, вот 18.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово ще се проведе Дарителски кръг, организиран от Фондация Обществен дарителски фонд, в партньорство с Община Габрово и Областен управител Габрово.

Дарителският кръг се превърна в добър инструмент за обединение на личности, осъзнати филантропи, които подкрепят важни проекти на местната общност, в добро партньорство между гражданския сектор и местната власт.

Не случайно проведените успешни дарителски кръгове през 2013 донесоха на ОДФ Габрово награда в категорията „Най-ефективна кампания”, с което доказахме, че габровци са спестовни и отварят сърцата и „кесиите” си, когато са мотивирани.

Този път Дарителският кръг е посветен на Националната кампания на Фондация “Работилница за граждански инициативи” — Място в сърцето, което за Габрово е “Градинката с мечето”.

Гласуването се проведе на страницата на кампанията в Интернет – http://myastovsarceto.bg/index.php.

На 28 и 29 юни проектът „Градинката с мечето” обедини музиканти, художници, занаятчии и представители на неправителствения сектор, за да провокират габровци да даряват средства за „Място в сърцето“.

Общата събрана сума от инициативата е 500 лева, които ще бъдат използвани за ремонта и обновяването на „Градинката с мечето“ – до сега за „Градинката с мечето “ са събрани общо 1 700 лв.

“Дарителските кръгове са отворени за всички граждани, които милеят за Габрово! Заповядайте!”, споделят организаторите.

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730