База Данни Картини

Внимание! Клоун – джебчия дебне в Бургас

220_9751c2c3c7a1202dc2f521ce33e98b58

Внимание! Клоун   джебчия дебне в Бургас

Мъж на средна възраст, преоблечен като клоун, преджобва хората в центъра на Бургас.

За това алармира притеснена бургазлийка, която е станала свидетел как дегизираният крадец последователно ограбил възрастна жена, а след това и младо момиче на бул. „Богориди“ в близост до Часовника. Клоунът обикаля и около Общината, пише Флагман.

„Бях на разходка с мои приятели, които имат малко дете, когато видяхме как клоун пребърка възрастна жена, докато уж й показва фокус. Тя се развика на улицата, но хората не й обърнаха внимание. Маскираният уж извади воден пистолет, но жената много се изплаши и започна да вика още по-силно. Аз стоях отзад и видях всичко”, обяснява младата жена. След това продължихме разходката си след Часовника. На връщане видях отново този същият как си смигва с един циганин, който върви зад него. Този път клоунът се оглеждаше и опипа млада жена с бебе”, пише още тя.

„Детето, което беше с нас, толкова се уплаши, започна да крещи, но нямаше никакви полицаи наоколо. Цяла седмица малкият обяснява на всички как този идиот обира възрастни и млади жени”, разказва притеснената бургазлийка. „Вечерта видяхме полицейски патрул и понеже детето е много общително, веднага се запъти да се оплаче от чичкото, преоблечен като клоун”, добавя момичето.

„Хвана ме срам от гостите ми, че това се случва в родния ми град и няма кой да го види. Моля Ви, предупредете всички хора, за да не станат жертви на този човек. Сега не знам къде е господинът и какво се случва, но мен ме е срам да заведа гостите си в центъра. Къде е полицията”, пита младото момиче.

Към оригиналната статия

Внимание! Клоун – джебчия дебне в Бургас