База Данни Картини

Блъснато дете във Враца

Image_4070153_126

Дете е било блъснато вчера във Враца, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Малчуганът е в болница, като опасност за живота му няма, уточняват полицията.

Инцидентът е станал малко преди 17 часа. Лек автомобил „Рено Клио“, управляван от врачанин с инициали А.А. с 31-годишен стаж като шофьор, блъснал преминаващия от дясната му страна малолетен пешеходец, също от Враца.

Детето е транспортирано до центъра за спешна медицинска помощ. То има контузия на гръдния кош, рана на десния лакът, охлузвания по лицето и фрактура на втория пръст на лявата ръка. Настанено е в хирургичното отделение на врачанската болница без опасност за живота.

Причината за пътно-транспортното произшествие е в процес на установяване. Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като дрегерът е дал отрицателен резултат. Издаден му е талон за медицинско изследване.

Междувременно пък друг шофьор помете 10-годишно дете в Петрич. Инцидентът станал около 18.20 часа вчера на ул. „Елтепе“ в южния град, пише struma.bg. Детето внезапно изскочило на пътя и 33-годишният водач на „Шкода Фабия“ не успял да го види и го блъснал.Вследствие на ПТП-то детето е получило охлузни рани по тялото и е настанено за наблюдение в МБАЛ-Петрич.

 

 

 

 

 

 

Блъснато дете във Враца