База Данни Картини

Как един студент от Пловдив изгуби 8 милиона

289331_1410206403_64749

21 годишният Милен Паунов беше обикновено момче, със обикновено ежедневие, докато един ден не загуби баща си, а малко след това и майка си. Тогава той разбира, че е наследник на земи, които се равняват на стойността от 8 милиона. За един ден той се превърна в беднякът – милионер от Пловдив. Започва да живее на широко и да си позволява всевъзможни луксове благодарение на продажбите на земите.

Но 6 месеца по-късно всичко е само спомен. Твърди, че е измамен, станал е жертва на престъпна схема и така остава без имотите и земите си, които можеха да осигурят живота му до старини, разказа в репортаж Нова телевизия.
В момента Милен живее в двуетажната къща на родителите си, която е ремонтирал със 150 хиляди лева от продажбите на земи.

Предстои съдебно дело и до няколко дни тя бъде запорирана до приключването му. Продал я на свой познат, за да я спаси. В същото време обаче купувачите на имотите му имат претенции и към тази къща. Какъв ще е изходът, ще реши съдът. Отделно прокуратурата се занимава с жалбата му за измама.

Как един студент от Пловдив изгуби 8 милиона