База Данни Картини

Красьо Черния се отърва на косъм от смъртта

photo_verybig_532068

Скандалният бизнесмен Красьо Черния претърпя тежка катастрофа преди около месец. Плевенски кадровик на съдебната система се отърва като по чудо от неприятния инцидент.

Красьо Черния се отърва на косъм от смъртта

Черния  е блъснал луксозния си автомобил БМВ 7-а серия в мантинелата на магистрала в района около Стара Загора, след като бил засечен от тир. Познати на Красьо Черния разкриват, че той се е движел с изключително висока скорост – над 160 километра, когато пътят му бил препречен от тежкотоварен камион, изпреварващ неправилно. Плевенският лобист успял в последния момент да избегне удара, като свил вляво и се ударил с висока скорост в мантинелата. Баровецът бил невредим, но пък автомобилът му бил смазан. След катастрофата той се заканил да прави курбан на тази дата всяка година, а потрешената кола вече замени с нова „Ауди” А8

Името на Красимир Георгиев нашумя през 2009 г., когато няколко членове на Висшия съдебен съвет разкриха, че бизнесменът от Плевен кадрува в съдебната система и иска 200 000 лева рушвет от магистрати, за да ги уреди на ключови позиции в прокуратурата и в съда. Впоследствие срещу Красьо Черния стартираха няколко съдебни производства, но единствената присъда, която получи той, бе за укриване на данъци. През 2012-а Красимир Георгиев се призна за виновен и се съгласи да плати на държавната хазна 123 000 лева, начислени му след ревизионен акт от НАП.

Красьо Черния се отърва на косъм от смъртта