База Данни Картини

Масови кражби на леки коли в Благоевград за дни

масови кражби на коли

Полицейски служители на 01 РУП – Благоевград и 02 РУП – Благоевград работят по установяването на извършителя на кражби от леки автомобили паркирани на територията на гр.Благоевград. За по-малко от два часа, счупване на стъклото на задна, дясна врата на лек автомобил „Сузуки”, паркиран на неохраняем паркинг в района на  ЮЗУ „Неофит Рилски” , е извършена кражба на преносим компютър и дамска чанта, съдържаща лични документи и сумата от около 50 лева.

В същия ден, чрез счупване на задно ляво стъкло на лек автомобил „Фиат Браво”, паркиран в ж.к. Ален мак, е извършена кражба на авторадио със слот за флаш памет, куфар с инструментии ъглошлайф на обща стойност около 300 лева.

А предишният ден  по същия начин, чрез счупване на триъгълно стъкло на задна, лява врата на лек автомобил „Форд Фиест”, паркиран в ж.к. Ален мак, е извършена кражба на акумулатор на приблизителна стойност около 130 лева.

Другият регистриран случай е отново чрез счупване на триъгълно стъкло на задна, дясна врата на лек автомобил „Рено Клио”, паркиран в същия жилищен комплекс  Ален мак, е извършена кражба на акумулатор на приблизителна стойност около 120 лева. По случаите са образувани досъдебни производства за извършени престъпления по чл.195, ал.1 т.3 от НК. Работата продължава, коментират полицейските служи.

Масови кражби на леки коли в Благоевград за дни