България Север

Затварят изцяло ул.”Скобелевска”, заради асфалтирането й

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Във връзка с предстоящото асфалтиране ул. „Скобелевска“ – в участъка от х-л Балкан до ул. „Лазар Донков“, в периода от 4-ти до 6-ти ноември, ще бъде изцяло затворена за движение. Като част от временната организация на движение, ул. „Съзаклятие“ също ще бъде затворена за движение.

Като обходен маршрут шофьорите могат да се използват улиците „Ем. Манолов“, „Чардафон“ и „Юрий Венелин“.

Ще бъдат пропускани автомобили със специален режим на движение, както и превозни средства на градския транспорт и няма да се наложи промяна в транспортната схема, информират от Община Габрово.

Умоляват се водачите на моторни превозни средства да не паркират колите си по пътното платно в посочения период.

Във връзка с изпълнение на дейностите по водния цикъл, от днес ул. „Орловска“ ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка от ул. „Дунав“ /при кръстовището до сградата на Областната Дирекция на МВР/ до мост Игото.

По ул. „Орловска“ предстои подмяна на Главен колектор II десен, което налага временното затваряне на улицата в посочения участък.

Тротоарите ще бъдат обезопасени и свободни за пешеходно движение. Временната организация на движението ще бъде въведена непосредствено преди началото на ремонтните дейности.

Умоляват се водачите на превозни средства да не паркират автомобили по пътното платно. Община Габрово се извинява за причиненото неудобство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730