База Данни Картини

До 24 часа става ясно дали пада подкрепата за правителството

321da11e52bfdb3b42d2d69f72930b40

Трудно се взема решение за сваляне на подкрепа, изчакайте. До 24 часа ще имаме отговор. Но това решение е на НФСБ, не на коалицията. Това заяви в парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната.

До 24 часа става ясно дали пада подкрепата за правителствотоНазначението му накара патриотите да осмислят решението си да подкрепят кабинета, припомня 24 часа.

Определяща за следващите 24 часа е срещата с Борисов довечера, която ще проведем заедно с ВМРО. Това е отговорно решение, подчерта Симеонов.

Той не разкри къде ще бъде срещата, но отрече тя да е в Банкя.

„Партията на Касим Дал и ДПС работят в синхрон. Това са протурски партии. Те гласуваха заедно за Исмаилов. Те подкрепят кандидат на техните противници. Тези две етнически партии играят една обща игра, коментира още Симеонов.

Да сте чули да сме казвали нещо за назначаването на хора с турски имена. Не сме дали никакви сигнали за това, че ние дискриминираме някой. В нашата партия членуват и турци и роми, допълни Валери Симеонов.

По думите му обаче Орхан Исмаилов не може да е в правителството, защото той е представител на протурска партия. „Някой направи ли си труда да види, че всички текстове във Фейсбук са му на турски език“, недоумява Валери Симеонов.

The post До 24 часа става ясно дали пада подкрепата за правителството appeared first on zonaburgas.bg.

Към оригиналната статия

До 24 часа става ясно дали пада подкрепата за правителството