България Север, Спорт

Започна записването за XXIII-я турнир по минифутбол

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved, Архив

© Copyright 2014 — Gabrovo News. All Rights Reserved, Архив

Започна записването на отборите желаещи да участват в 23-то издание на турнира по минифутбол за Купата на Община Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com. По традиция надпреварата ще стартира в началото на новата година. Тимовете, които възнамеряват да се включат в нея, вече могат да заявят това в деловодството на “Общински спортни имоти”, в спортна зала “Орловец”, етаж IV.

И през 2015-та турнирът ще бъде един, без разделяне на юноши и мъже, и в него ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години. За да протече максимално стегнато и в нормални срокове, схемата за провеждането му ще бъде с 32 отбора. Тоест, предимство ще имат първите 32 тима, които се запишат и представят всички необходими документи за участие на техническата конференция, а те са: Списък на отбора, подписан от водача му и заверен от ОС на БФС – Габрово (съдържащ трите имена и ЕГН на състезателите, максимум 15 на брой); Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите; Квитанция за платена такса участие, която е в размер на 150 лева. Отборите ще получат бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед при плащането на таксата в деловодството на “Общински спортни имоти”.

Остава валидно правилото, че в един отбор могат участват не повече от двама състезатели картотекирани във „В“ група за сезон 2014/2015 година. Новото е, че отборите ще играят с шестима състезатели (5 полеви и вратар), а не както до момента – с петима. Пълният текст на Наредбата за турнира може да намерите ТУК.

Техническата конференция ще се проведе на 9-ти януари в конферентната зала на СЗ “Орловец”, а надпреварата ще стартира на 12-ти януари (понеделник).

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730