База Данни Картини

Т…., МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ „ГЕЛОСАНИЯ” И ДЕЖУРЕН ПО „ПОРЪЧКОВИ ОПГ” ПРОКУРОР САРАФОВ

Т…., МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ „ГЕЛОСАНИЯ” И ДЕЖУРЕН ПО „ПОРЪЧКОВИ ОПГ” ПРОКУРОР САРАФОВ

„Афера“ разяснява истинските факти и неизказаните хипотези по случая с новите „Килъри“

„Има връзка между две от знаковите убийства, по който МВР работи. Това са разстрелите на семейство Дамянови и Борислав Манджуков, и двете в София. Те са извършени от престъпна група, ръководена от Радослав Калчев – Черния Роди. „Варненската организирана престъпна група“ е ръководена от Радослав Калчев – Черния Роди, който е обявен за национално издирване. Членовете на бандата са: Николай Тошев – Чирпанския, Галин Мирчев – Жорко, Мирослав Михайлов, Деян Михайлов, Николай Недялков Цветков – Чубака, който също се издирва, Петър Благоев – Петрето, Христо Георгиев – Тополския, Николай Илиев – Мазния.
На бандата са помагали и неустановени към момента лица. Освен с убийства, тя се е занимавала и с наркоразпространение.”
АФЕРА го написа първа и единствена, съвместно с „БГ СНАЙПЕР”, моментално след ПЕЧАЛНИЯ ОПИТ за арестуването на Недялко – Чубака – смешен, измислен опит за акция в стил ранния Борисов – главен секретар на МВР, след като същият Боорисов, като премиер, по безумен начин даде СЕДЕМ ДНИ да бъдат хванати „килъри” на килограм.
Сарафов е ясен като бял ден.
Който не си спомня кой е, да прослуша отново записа от Банкя между Мирослав Найденов, Кокинов и Бойко Борисов. Дежурен „спец” прокурор по „ОПГ”-тата.
И понеже сме от Варна, и понеже от години знаем кой кой е, и понеже, сме потресени от ТОТАЛНАТА НЕКАДЪРНОСТ НА „ГЕЛОСАНИТЕ” МВР И СЛУЖБИ, редно е да отбележим, както първи и единствени го направихме досега, че т.нар. „варненска акция” е ПЪЛНА КАТАСТРОФА.
За съжаление ще се лепне на задника не на Сарафов, а на шефа му – Цацаров.
„Има връзка между две знакови убийства”, хахахаха!
АФЕРА го написа още преди изобщо Борисов кретенски да постави седемдневния си срок на „Гелосания” за „разкриване” на „килъри” – че ще набутат мющерии за убийството на Манджуков и Дамянови”.
Едно да пищиш обаче пиарно по пеевските медийки, друго е да извадиш „безспорни доказателства”, които са единствено под гела на Лазаров и Сарафов.
Нямаме никакви съмнения, че вече има пришпорени „анонимни”, „защитени” и нам си какви „свидетели”, които са подписали „оперативните сводки” на ченгетата под формата на „показания”.
От години и службите, и МВР, и прокуратурата – сарафовска – бачкат по тая „схема”.
Далеч нататък, след като „килърите” престояват по арестите, съдът изумено стига до извода, че всичко е не само тантел – марка, а и направо – тинтири – минтири.
И понеже сме от Варна, и понеже дълги години сме спецове и по ъндърграунда, направо е Т…, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ „ГЕЛОСАНИЯ” И БОЙКО БОРИСОВ за т.нар. „варненска организирана група”, която „поръчвала убийства”.
Ако някой прибърза да ни обвини в „защита” на арестуваните, нека първо да влезе в архивите на АФЕРА и ще се убеди, че няма друга медия, която да е громяла един по един въпросните задържани.
НО.
Знаем ги кои са, знаем що са птици са, обаче ОПГ за убийства, айде много поздрави на „ГЕЛОСАНИТЕ” МВР И ПРОКУРАТУРА ОТ „АФЕРА”!
Черния Роди – ръководител на ОПГ. Че Черния Роди е „дежурен” по „плаца”, когато трябва Бойкоборисовите МВР-та и служби да си произведат пиар. Това го знаят и уличните псета от ОД – МВР – Варна, както и прокурорите чавдарови. Черния Роди – „килър”? Само „гелосаните тикви” могат да родят подобно упражнение за пеевските медии!
Николай Тошев – Чирпанския? Е, че Чирпанския е в ареста от месеци?! Кога пък го „арестуваха” сега, че да го обявяват като член на ОПГ –то СЕГА? Как Чирпанския е член на ОПГ, като е зад решетките?
Мазния, Петрето и Тополския – членове на бандата на Чирпанския – ясни като длан. Биячи с тръби срещу шанаджии, тумба – лумба и толкова . Капацитет за „килъри” – нананайна!
Мирослав и Деян Михайлови – „Близнаците”, ама не ония – ченгеджийските „Близнаци”, а „близнаците” от Аспарухово – такива „килъри”, че дрънкат на аспаруховия мост…
Чубака – да пренесе пакетче оттук до там, ясно, да набие някого – без проблем, „килър” – ли, само в гелосаната тиква на „Гелосания”…
Шванца не е описан като член на ОПГ-то. Той очевидно бе ВПИСАН предварително, за да даде хляб на пеевските медийки да претоплят баничките за Мая Илиева. Пласмент. Илко Джуджето – и той „отсъства“. Пък уж ги … арестуваха.
Нещо повече. „Гелосаните” покрай Шванца са пропуснали и Иво Гела. Колко „дежурно” удобно, ама.
АФЕРА вече писа, че цялата варненска „ОПГ”, за която 16 часа СПРЕНИ УМИШЛЕНО МЪЛЧАХА ПЕЕВСКИТЕ МЕДИИ, е тотална КАТАСТРОФА.
Не, че сега няма да ги оставят в ареста. Всичко е подредено. За да има временце, в което да „се внуши” „състоятелността” на „библиотеркарсия” спец кръг от МВР и служби, на които Бойко Борисов по пеевски „даде шанс”.
Обаче нататък?
Тотален провал в съда. Липса на каквито и да е доказателства, освен тъпоумни „оперативни” „справки” и диктувани поръчкови показания на агентчета бопайджийски, които подписват срещу обещания и дори не си правят труда да наизустят за пред съда онова, което са „парафирали”.
Това е положението.
Апропо, да не стане така, че след „мерките” по „варненската „килърска” ОПГ” да засвистят ИСТИНСКИТЕ КУРШУМИ и да търсим ИСТИНСКИТЕ КИЛЪРИ СЛЕД ПОРЕДНИЯ ЗНАКОВ ТРУП?!

Източник: „Афера“