България Север

На 1 май откриват мотосезон 2015 със Национален мотосъбор край Ямбол

мотосъбор

снимка: The Riders MC

На 1, 2 и 3 май в Ямбол, местността “Бакаджика”, стартира дългоочаквания 18 Национален мотосъбор на The Riders MC. Очаква се събитието да уважат рокери от цялата страна и чужбина. Организаторите обещават грандиозно зрелищно шоу с изненади, игри, награди и много бира, под звуците на добре познати български рок групи.

На 1ви май (петък) в 19:00ч. гостите ще бъдат посрещнати с музиката на група „Хангар 42“ и зрелищно откриване със забавни игри – Надбягване с чували, Дузпи от мотор, Пумпал с каска и др.

В събота пък забавлението за ранобудните рокери започва още от сутринта, с игрите за деца – „Бърза закуска“ и „Десерт торта без ръце“. В 13:00ч. започва и емблематичната Почетна обиколка на града, с поднасяне на венец пред Паметника на загиналите за свободата, след което ще се проведе Драг и Стънт шоуто на писта „Тенево“

Веселбата и грандиозното награждаване на победителите във всички категории ще продължат на „Бакаджика“, където Ви очакват още много адреналин, ръмжене на мотори, рок музика и атрактивни състезания, които от мотоклуба запазват в тайна. За доброто настроение на гостите ще се погрижи група Кросфайър, а организаторите са подготвили зрелищно светлинно и стрийп шоу.

Членовете на The Riders MC призовават всички шофьори към толерантност на пътя. Не забравяйте, че силните емоции са лош съветник и водят до загуба на чувството за предпазливост. Избягването на ситуациите за пътни катастрофи е отговорност основно на водачите, но в голяма степен това е отговорност и на техните спътници.

За повече информация:
Тел. 0895 50 30 50 – Димчо Димов, председател на Съюза на българските мотоциклетисти и на “The Riders” MC
Тел. 0899 12 34 03 – Здравка Христова – PR assistant The Riders MC