България Север, Спорт

Наближава крайният срок за записване в Каменица Фен Купа

KAMENICA_2014_1

снимка: Община Габрово, Архив

Остават броени дни до крайния срок за записване на отборите от Габрово и региона, за участие в тазгодишното в издание на националния турнир „Каменица Фен купа 2015”. Крайният срок за записване е 21 юни, неделя!

Квалификационният кръг за Габрово е насрочен за 27-28 юни, а полуфиналният зонален турнир, в който участват отборите преминали през пресявките в Габрово и Ловеч, ще бъде на 11-12 юли на терена с изкуствена трева в спортен комплекс „Христо Ботев“.

За полуфиналите които ще се проведат на 11-12 юли в спортен комплекс „Христо Ботев“ се класират 20 отбора от квалификациите в Габрово и 12 отбора от пресявките в Ловеч.

До този момент заявки за участие в квалификаците в Габрово са подали едва 23 отбора.

Финалите на националния турнир „Каменица Фен купа 2015” ще се проведат във Велико Търново, а шампионът ще има честта да посети „Барселона” и лично да се срещне със звездите на тима, начело с Лео Меси. Първенците в 13-то издание на вълнуващата надпревара при аматьорите ще влязат зад кулисите на „Барселона” в компанията на Христо Стоичков, който е съдействал лично за престоя на шампионите в Барселона.

Тимоветe от приятели, които планират да участват в „Каменица Фен купа 2015”, могат да заявят своето участие на новия сайт на турнира fancup.kamenitza.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730