България Север, Региони

Обновяват електрически съоръжения в Габрово

снимка:

снимка:

Обновяват поетапно съоръжения от електроразпределителната мрежа в Габрово.

Електромонтьорите подмениха разпределителни табла по ул. „Стефан Караджа“.

Ефектът от монтажа на новите съоръжения, който е предвиден в Ремонтната програма на дружеството за 2015 г., е по-надеждно електрозахранване на 96 битови и 5 стопански клиентa в града.

Освен че подобряват облика на града, новите табла гарантират по-високо ниво на сигурност на електрозахранването и намаляване на аварийността.

Друго преимущество на новите съоръжения е възможността за селективно изключване, което означава, че се минимизира броят на клиентите, на които се изключва електричеството по време на обслужване и ремонти.

Изпълнявайки ремонтната програма на дружеството специалисти  подменят и част от въздушната електроразпределителна мрежа на ул. „Българка“ в града. Подменени бяха амортизираните от метеорологичните условия железобетонни стълбове. След направена инспекция е взето решение да се ремонтира уязвимия участък, за да се стабилизира електрозахранването. По време на ремонтните дейности не е прекъсвано електричеството на клиентите в района. Планирана е и подмяна на съществуващия въздушен проводник с нов изолиран усукан, който е по-надежден при влошаване на метеорологичните условия.

електротехници

Всяка година, се планира и изпълнява ремонтна програма, която включва реконструкции и рехабилитация на различни участъци от електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Чрез тази програма и, чрез инвестициите в развитие и разширяване на мрежата дружеството продължава своята политика за повишаване на качеството на електроенергията, и на услугите, които предоставя на своите клиенти.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730