Бизнес и Политика

Как да се отървем от старите дрехи?

Не веднъж сме се чудили, какво точно да правим всички непотребни дрехи в гардероба си. Жал ни е да ги изхвърлим, защото сме дали пари за тях, но няма смисъл да стоят в гардероба ни и само да „задушават” красивите ни нови придобивки.

Специално за случаите, в които се чудите как да се отървете от непотребните дрехи, но и да си възвърнете част от сумата за тях, на помощ идва приложението Shedd. Разгледахме приложението и установихме, че то е изключително лесно за ползване и очевидно използвано от много българи.

В Shedd има много и най-различни аксесоари, дрехи и обувки, които са на изключително достъпни цени, но са и запазени. След като разгледахме по-подробно, установихме, че има и чисто нови тоалети, буквално за без пари.

Най-хубавото на приложението е, че използва местоположението на потребителя, за да изкара обяви от страната му. Ако решите да продавате е добре да сложите достатъчно информация за продукта, който предлагате. Добавете #хаштагове, които в момента са тотален хит в социалните мрежи, по този начин, Вашият продукт ще бъде по-добре оптимизиран и ще излиза по-напред в резултатите.

Приложението е напълно безплатно, както за сваляне, така и за използване. Shedd бързо навлезе, като мода и към момента е свалян между 50 000 и 100 000 пъти.