България Север

35-годишен „щипна“ три телефона в една нощ от заведение

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Полицията задържа мъж, извършил три кражби за нощ, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Престъпленията били извършени в петък. В габровската полиция бил сигнал, че около 05.00 ч., неизвестно лице е извършило кражба на мобилен телефон “Самсунг”, оставен на маса в питейно заведение в Габрово. Образувано е досъдебно производство.

След проведеното незабавно разследване, за извършител на престъплението бил заподозрян 35-годишен мъж от Габрово.

В хода на работата по случая криминалистите установили, че същата нощ, от същото заведение, мъжът е откраднал още два мобилни телефона.

Телефонните апарати били намерени и иззети. Мъжът, многократно осъждан, бил задържан за срок до 24 часа. Работата по цялостното изясняване на престъпната му дейност продължава.

Полицията установи извършител на кражба на пари от служебно помещение в Дряново, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР – Габрово.

Криминалистите започнали работа по случая след постъпил в началото на февруари т.г. сигнал, че от метален шкаф в помещение към спортната зала в Дряново била извършена кражба на 483 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

В резултат на предприетите действия по разследване на престъплението, криминалистите установили неговия извършител – 22-годишен мъж от  Дряново. Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение “подписка”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730